image Vinder af Pulje 20 i Herresenior Serie 2
Benny Gylling
18. juni 2022 kl. 17:19

Lørdag spillede serie 2 herrerne den sidste kamp i dette forår da Viby IF kom forbi VB Parken.

For VB handlede det om at fortsætte den gode præstation fra onsdagens kamp. For Viby handlede det om at vinde for at holde liv i muligheden for at få puljens 2. Plads.

VB startede igen i dag fantastisk godt og efter 16 minutter bragte vi os foran 1-0 på mål af Tasal der debuterede i onsdags og i dag start debut.

Efter 26 minutter blev det 2-0 til VB da Andreas H knoklede sig igennem et par forsvarsspillere og lagde bolden ind. VB var virkelig gode på bolden til stort besvær for Viby. Der var chancer til mere i 1 halvleg, men 2-0 til pausen.

2 halvlegs start blev en gengivelse fra onsdagens kamp da Viby hurtigt fik lavet et mål så den hed 2-1 efter 47 minutter.

Fra minut 56 til 68 gik det pludselig stærkt da først Ozzy scorede til 3-1 hvorefter Akif laver 2. Den sidste efter han er hurtig over returen på et straffe som han selv brændte.

Kampen blev spillet i et fint tempo på trods af varmen og i det 81 minut fik Viby lavet et mål mere til slutresultatet 5-2.