image
29. august 2022 kl. 17:03

Søndag var det igen kampdag for VBs serie 1 hold.

Denne gang var det en tur til Stensballe der stod på kampprogrammet.

VB kunne inden kampen se at klubbens Serie 5 hold netop havde vundet i Bredballe hvor Jeppe Middelbo lavede 5 mål og Mads Eskildsen en enkelt kasse.

Serie holdet skulle forsøge at følge op med endnu en sejr og det startede rigtig godt.

Efter 11 minutter fik VB frispark udenfor feltet. Akif tog ansvaret og sparkede flot bolden ind via stolpen til 0-1.

Et par minutter senere fok Vejle sat et godt angreb op med Emil Toft og Batu på venstre siden, sidstnævnte kom fri til indlæg som fandt vej til Younes der fik lagt den ind til 0-2. Alt kørte på skinner i den periode for VB.

Men lykken varede ikke alt for længe for efter ca 30 mins spil blev der reduceret. Stensballe fik frispark midt på VBs halvdel og sendte den ind i feltet. Det blev afvist i første og anden omgang men til sidst havner bolden på kanten af feltet og bliver flugtet flot op i målhjørnet. 1-2 som også var stillingen i pausen.

2 halvleg blev en rodet affære for begge hold. Ikke de store chancer, men da der endelig kom en var Patrick Rasmussen på pletten og scorede til 1-3.

Stensballe havde et skud på stolpen mod slutningen af kampen, men ellers blev kampen arbejdet hjem til sidst.

Af gode præstationer skal Rasmus V fremhæves for sit luftspil i feltet. Samt en stor arbejdsindsats på den centrale midt af Noah og Toft der havde rigtig mange dueller med Stensballes fysisk stærke spillere.

3 point på kontoen til både serie 1 og serie 5 må betegnes som en godkendt weekend.