Benny Gylling
20. august 2022 kl. 22:31

Sejr i Århus

Asa - Vejle

Kamp lørdag i indre Århus mod ASA Århus,  hvor VB skulle rejse sig efter skuffelsen fra kampen i onsdags.

Første halvleg bød på en masse indlæg dybe løb og fint fodbold fra begge hold, VB kommer dog bagud 1-0 efter en lang bold bliver sparket op på ASA angriber som overløber vores forsvar og løber ned og finder målet bag Rasmus.

Efter målet til 1-0 bliver vejle ved med at presse og bliver farligere og højre back Andreas får et rigtig fin traf på bolden efter hjørne som dog rammer stolpen.

Efter et par hjørnespark til vejle finder Akif vejen til mål med et fint hovedstød på et hjørnespark. 1-1 ender første halvleg

Vejle kommer godt med i spillet i anden halvleg og finder frem til mange chancer dog ingen mål. Den sidste del af anden halvleg sidder vejle på det meste og har kontrol over kampen. I overtiden finder Jeppe debutanten Patrick Rasmussen inde i feltet som får den lagt i kassen til stor glæde for VB, da der op til målet var blevet misbrugt nogle gode muligheder.

1-2 til VB, 3 gode point på kontoen mod et godt kæmpende ASA hold.

Næste kamp er søndag mod Stensballe på udebane.