Sjette sejr på stribe for Herresenior Serie 2

image
Benny Gylling
15. maj 2022 kl. 22:07

Lørdag d. 14/05 skulle Vejle Boldklubs Herresenior Serie 2 hold i kamp på udebane mod BMI. VB skulle se om de kunne få 6. sejr på stribe.

De 2 hold mødte hinanden i første kamp i denne sæson hvor det blev til en 4-0 sejr til VB, så BMI var klar på revanche. BMI lå inden dagens kamp nr. 3 så oprykkerholdet er kommet godt efter det siden kampen i VB Parken.

Kampen startede meget stille ud mod et afventende BMI hold. Efter 12 minutter knoklede Andreas Hansen godt og fik erobret bolden i modstanderens felt. Han var kølig foran kassen og bragte os sikkert foran 0-1. Resten af første halvleg blev brugt på at prøve at komme igennem en solid BMI defensiv dog uden held.

Anden halvleg startede som første halvleg sluttede, men jo længere vi kom frem i anden halvleg jo mere satsede BMI, vi formåede dog at holde stand uden de blev nævneværdig farlige. Det samme kan siges om os selv.

Så en dag hvor offensiven ikke var i hopla fik vi lavet den ene pind som var nødvendig og hele holdet fik lukket godt af for BMI.

Kasper Lange skal fremhæves for en god kamp på den centrale midt.

På torsdag spiller vi igen mod Hatting Torsted. Kampen spilles i VB Parken kl. 18.30.