Menu

VB - BK Esbjerg 5-1 (1-0)

image
16. maj 2023 kl. 07:44

Efter en flot sejr i sidste kamp over Agerbæk, så skulle VB’s serie 1 hold følge op i dagens kamp mod BK Esbjerg. Første halvleg var ikke noget at råbe hurra for, et kompakt og lavtstående BK Esbjerg hold, mens VB ikke kunne få sat tempo i spillet og var for stillestående. Det var generelt en chancefattig første halvleg, indtil Toft får en løs bold på kanten af feltet og scorer flot til 1-0 lige en pausefløjtet.

VB lavede ændringer i pause, hele tre af slagsen. Anden halvleg var der en anderledes energi og bevægelse i hjemmeholdet, som også udmøntede sig i flere fine angreb. Efter et flot gennembrud af Andreas H, så fik VB et straffespark som blev sikkert eksekveret af Toft, som nu var dobbelt målscorer. Det var dog ikke længe vi kunne holde en 2 målsføring, for knap 40 sekunder efter, så reducerede BK Esbjerg til 2-1, ved en frispilning til deres venstrekant, som runder Rasmus i målet og sikkert kan score. Toft var ikke færdig med at lave mål og får også scoret sit hattrick på direkte frispark. Herefter havde BK Esbjerg ikke så meget mere at skyde med og på en varm maj dag i VB Parken, får Søgaard scoret til 4-1 efter flot gennembrud i højresiden af Akif. VB var ikke færdige med at score, Patrick får noget uselvisk lagt bolden tilrette for Akif, som scorer til slutresultat 5-1. Det er svært at se udenom hattrickhelten, Toft som kampens spiller. VB har efter 8 spillet kampe 21 point og ligger på førstepladsen i rækken.

Næste kamp er hjemmekamp d. 20 maj mod Spangsbjerg IF - det endte hold som har taget point fra os i denne sæson, så vi har revanche til gode.

Luk