Menu

VB - Ribe 2-1 (2-1)

image
16. april 2023 kl. 21:19

Efter et nederlag i sidste weekend i Spangsbjerg, skulle vi prøve at revanchere os på hjemmebane mod Ribe, som inden dagens kamp også havde 6 point efter de tre første kampe.

Vi kommer virkelig godt ud til kampens start, hvor vi også får puttet en enkelt i nettet af Patrick Rasmussen, efter en afslutning fra kanten af feltet som bliver rettet af på vejen, hvorefter Patrick Rasmussen er hurtigst i tanke og handling. 

Ribe bider fra sig, og viser de er et fornuftigt spillende fodboldhold og får efter for meget plads på midten af banen, sendt en stikning i dybden til deres venstre kant, hvorefter, lidt tilfældigt via et skud som bliver rettet af, udlignet til 1-1. 

Det lignede en 1-1’er efter første halvleg, men efter et pres fra vores side og mange folk i feltet, viser Patrick Rasmussen igen sin målnæse, da han liggende får prikket bolden i nettet. 

Ved kampens slutning får Ozhan Samad stoppet en friløber til Ribe, ved at nedlægge manden, som resulterede i et direkte rødt kort. Herefter var vi presset ned på egen banehalvdel de sidste 10-15 min. Det lykkedes at krige sejren hjem til sidst og sikre 3 vigtige point! 

God indsats af VB holdet, hvor Patrick Rasmussen må hyldes som kampens spiller med 2 mål og god opspilstation. 

Næste kamp er udebanekampen mod Skibet 

d.22/04 kl.14.00

Luk