Menu

Turneringsstart og målsætning for VB’s 2 div. damer.

image
21. august 2022 kl. 21:07
Turneringsstart og målsætning for VB’s 2 div. damer.

Lørdag starter sæsonen for VB’s 2. division og målsætningen for sæsonen er klar. VB Kvinder SKAL være et attraktivt sted at spille. Vores mål er at have 20 spillere i truppen og vi skal styrke det sociale sammenhold.

Vi mangler stadig lidt på truppen og allerede i årets første kamp har vi en ude med en skade og flere er stadig på ferie. Vi har meget ung trup med et stor gå på mod - de ældste har en god solid baggrund og erfaring som de unge kan drage nytte af, de helt unge kommer med en fanden i voldskhed og tro på sig selv som skaber dynamik på holdet. Vi skal nok bruge et par kampe til at finde den helt rigtige rytme frem og med de nye spiller vende os til hinanden og vores løbemønstre. Men vi er godt på vej og vi glæder os til at komme i gang med turneringen.

På det sociale plan har vi fællesspisninger, vores eget omklædningsrum hvor der snakkes og høres musik, både før og efter kamp samt træning. Vi har social arrangementer planlagt og arbejder frem imod en træningslejr. Vi skal yde max på banen hver gang, men vi skal også hygge og styrke sammenholdet uden for banen.

Vi skal fortsætte vores spille tekniske og taktiske udvikling, som hold men også om individ og udvikle en forståelse som vi også kan bruge uden for sporten. På banen skal vi turde spille med bolden, og tænke os om også under pres. Vi skal skabe spillere som holder på bolden, men også de kreative som kan gøre det svært for modstanderen.

Målet er at nå til vinter pause med mere end de 4 point vi havde sidste pause. Er vi underdogs – helt sikkert – men man skal ikke undervurdere os. Vi har en trup af unge talenter, kloge og kreative spiller og dem der går hårdt ind i hver takling og vi vil styrke vores sammenhold så vi bliver svære og svære at møde hen over sæsonen. Til foråret skal tingene være afgjort i vores favør så vi ikke skal vente til sidste spillerunde med kniven på struben.

God sæson og vi glæder os til at kæmpe om point, stolthed og udvikle os som hold og individuelt.

Luk