Menu

VB’s 2. division er klar til sæsonstart.

image
21. marts 2023 kl. 07:56

Foråret er på vej og snart starter turneringerne op igen. Vi har trænet godt og  fået pigerne spillet varme, så de er klar til den kommende sæson. Vi har desværre måtte sige farvel til 5 piger. Nogen er stoppet og andre er flyttet, men så det det jo skønt vi også kan sige velkommen til 5-6 nye spillere. Kampen om pladserne er blevet forstærket og trænings miljøet er øget hvilket vi kan mærke på både stemningen i truppen og intensiteten på banen. Vores trænings tur til La Santa har også bidraget og skabt et godt sammenhold både på og udenfor banen.

Vi byder velkommen hjem til Freja som er tilbage efter 6 måneder i USA. Freja bidrager i stor stil med erfaring i vores unge trup, samtidig med at hun har en masse spil forståelse og knokler på, på midtbanen.  

Maria er rykket op fra U18 og bidrager med en super teknik og det ser så legende let ud når hun snøre modspillerne.

Therese -kaldet ”T”- er også rykket op fra U18 og er lidt af en multikunstner. Hun spiller i forsvaret, på kanterne og i angrebet og lige meget hvor end hun spiller er det altid 100%. En ønske spiller på alle hold.

Julie er kommet til VB fra HT/SIK i Horsens hvor hun har spillet Jyllandsserie og Kvinde serie. Julie er en solid forsvarsspiller som man slår sig på. Hun bruger krop og sjæl falder direkte ind i forsvaret.

Freja T. er en del af nogle talentfulde målmænd som vi har på U18 som på skift er med hos os. Og de står klar til at gribe chancen når den opstår.

Maria er fra Island og går på Vejle idrætshøjskole. Vi er utrolig glade for at Maria har valgt at spille i VB inden turen går videre til Island efter sommerferien.

Det er super fedt at vi nu råder over en trup på 18-20 spillere som alle kan gå ind på holdet og bidrage.

Vi går ind i sæsonen med troen på overlevelse, men vi skal og vil udvikle os – både som hold men også individuelt. Vi skal blive bedre til at forstå fodbold og læse spillet. Vores spiller mix giver os en masse muligheder for udvikling hvor vi kan lære af hinanden på kryds og tværs. Vi er et ungt hold og der er en masse at bygge på. Vi kan gøre det svært for de fleste hold når vi har det sammenhold og en spille glæde pigerne udviser. Det er en fornøjelse at komme til træning hver gang men nu glæder vi os til at komme i gang med sæsonen.

Sæt i gang.

 

Finn og Jørgen

Luk