Menu

U15 Piger vinder Vildbjerg Cup

image
06. august 2023 kl. 23:05

 

VB's U15 Piger deltog i årets Vildbjerg Cup med et 8-mands hold. Vi havde i år rigtig mange piger der stadig var på ferie, og afbud af andre årsager, så derfor havde vi lånt tre piger fra Gauerslund. På trods af at flere af pigerne skal spille sammen for første gang, startede første kamp (torsdag aften), mod Melby-Liseleje IF med en sejr på 5-0, og vi er rigtig glade for at komme godt fra start.

Fredag spiller vi to kampe mod hhv. Vinding UIF og IF Frem Skørping. Vi fortsætter det gode spil fra torsdagen og vinder begge kampe hhv. 4-1 og 2-0. Så inden weekendens kampe topper vi gruppen, og vil selvfølgelig kæmpe for at det ser sådan ud, når lørdagens tre kampe er færdige. Første kamp lørdag er mod Rødding IF, og vi starter ud som lyn og torden - kampen ender 11-0 , og der venter to kampe mere lørdag, men finalen søndag er nu inden for rækkevidde. Næste kamp er mod TuS Tensfeld fra Tyskland, som viser sig at blive en rigtig svær kamp for os, da de spiller meget defensivt, og vi skal helt hen i kampens sidste minutter før vi får "lirket porten" op og får scoret til 1-0 og igen til 2-0 inden slutfløjtet lyder. Det betyder at vi er sikret en plads i søndagens finale, og at aftenens sidste kamp mod Skive IK ikke har betydning for stillingen i puljen. Vi er dog alle enige om at målet er at gå ubesejret gennem puljespillet. Vi vinder kampen mod Skive IK med 2-0 og vinder dermed puljen med 18 point for 6 kampe.

Søndag venter Vinding UIF i finalen, som vi vandt 4-1 over i gruppespillet. Finalen bliver en kamp hvor pigerne viser noget af det bedste spil de har spillet i hele turneringen, med fokus på det oplæg der var lavet til kampen. Pigerne udførte opgaven til perfektion - alt fungerer og finalen ender med en 6-0 sejr til os...

Så pigerne kunne løfte den store pokal til præmieoverrækkelsen, og vi fik vekslet sidste års sølvmedaljer til guldmedaljer. 

Luk